Advertisement

Larisa Iordache Finala - Jo 2020 Larisa Iordache Si A Aflat Diagnosticul Dupa Accidentarea Din Calificari Va Concura Sau Nu In Finala La Barna : Fără larisa iordache în finală olimpică!

Larisa Iordache Finala - Jo 2020 Larisa Iordache Si A Aflat Diagnosticul Dupa Accidentarea Din Calificari Va Concura Sau Nu In Finala La Barna : Fără larisa iordache în finală olimpică!. Larisa iordache e în finala olimpică la bârnă! Gimnasta larisa iordache a scris un mesaj, marţi, după retragerea din finala la bârnă, în care afirmă cu durerea resimţită la gleznă este peste limita pe care o poate suporta. Mai exact, ea a suferit o entorsă metatarsiană la piciorul stâng. „fără larisa iordache în finală olimpică! Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică la bârnă, a anunțat, marți dimineață, comitetul olimpic și sportiv român (cosr).

Update 09:47 | cu două ore înaintea finalei, larisa iordache a anunțat că nu mai participă în finala olimpică de la bârnă din cauza problemelor medicale. „fără larisa iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Gimnasta larisa iordache a scris un mesaj, marţi, după retragerea din finala la bârnă, în care afirmă cu durerea resimţită la gleznă este peste limita pe care o poate suporta. Larisa iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs.

Jocurile Olimpice Larisa Iordache Este Aproape De Finala La Tokyo In Ciuda Unor Dureri Teribile La Gleznă Eurosport
Jocurile Olimpice Larisa Iordache Este Aproape De Finala La Tokyo In Ciuda Unor Dureri Teribile La Gleznă Eurosport from i.eurosport.com
Gimnasta română larisa iordache are șanse mari să se califice în finala probei de la bârnă, după ce a fost notată cu 14.133 în calificările de duminică, de la ariake gymnastics center. Larisa iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs. Larisa iordache a anunțat că va intra în calificări doar pentru bârnă, nu și la individual compus. Larisa iordache a fost transportată la spital direct de la sală, iar acum trebuie să se refacă până pe 3 august, când va avea loc finala de la bârnă: Larisa iordache, gata pentru finala de la bârnă! Gimnasta larisa iordache a scris un mesaj, marţi, după retragerea din finala la bârnă, în care afirmă cu durerea resimţită la gleznă este peste limita pe care o poate suporta. „fără larisa iordache în finală olimpică! Fără larisa iordache în finală olimpică!

Larisa iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul.

Anunţul a fost făcut prin intermediul paginii oficiale de facebook a comitetului olimpic sportiv român. Larisa iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs. Gimnasta română larisa iordache are șanse mari să se califice în finala probei de la bârnă, după ce a fost notată cu 14.133 în calificările de duminică, de la ariake gymnastics center. Marți, 2 august 2021 are loc finala de la bârnă, în care este implicată larisa iordache. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, comitetul olimpic și sportiv român. La scurt timp însă, gimnasta a acuzat dureri acute la picior şi a fost transportată la spital pentru investigații. Mai exact, ea a suferit o entorsă metatarsiană la piciorul stâng. Larisa iordache a avut o prestație bună la bârnă, duminică, în calificările de la tokyo, obținând o notă de 14.133. Kriszta incze a pierdut în sferturi la categoria 62 de kilograme. Larisa iordache, gata pentru finala de la bârnă! Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache e în finala olimpică la bârnă! Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi.

„mă doare foarte rău glezna. Durerile resimțite la gleznă de sportiva de 25 de ani au fost mai mari decât dorința de a concura pentru o medalie. Larisa iordache a avut o prestație bună la bârnă, duminică, în calificările de la tokyo, obținând o notă de 14.133. Larisa iordache a fost notată cu 14.133, însă a trecut prin mari. Larisa iordache a reușit să se califice în finala jocurilor olimpice de la tokyo 2020, la bârnă, cu nota 14,133 (a patra notă), după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor avute la gleznă.

Larisa Iordache Photos Imago
Larisa Iordache Photos Imago from www.imago-images.com
Durerile resimțite la gleznă de sportiva de 25 de ani au fost mai mari decât dorința de a concura pentru o medalie. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. La scurt timp însă, gimnasta a acuzat dureri acute la picior şi a fost transportată la spital pentru investigații. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, comitetul olimpic și sportiv român. Marți, 2 august 2021 are loc finala de la bârnă, în care este implicată larisa iordache. Larisa iordache a avut o prestație bună la bârnă, duminică, în calificările de la tokyo, obținând o notă de 14.133. Kriszta incze a pierdut în sferturi la categoria 62 de kilograme. Larisa iordache a anunțat că va intra în calificări doar pentru bârnă, nu și la individual compus.

Kompact play va aduce in prim plan ştiri de ultimă oră in trending romania cele mai noi stiri ,melodii ,videoclipuri cu muzica noua , manele , muzica de pet.

„fără larisa iordache în finală olimpică! Larisa iordache a fost notată cu 14.133, însă a trecut prin mari. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică la bârnă, a anunțat, marți dimineață, comitetul olimpic și sportiv român (cosr). Larisa iordache e în finala olimpică la bârnă! Kompact play va aduce in prim plan ştiri de ultimă oră in trending romania cele mai noi stiri ,melodii ,videoclipuri cu muzica noua , manele , muzica de pet. Gimnasta larisa iordache a scris un mesaj, marţi, după retragerea din finala la bârnă, în care afirmă cu durerea resimţită la gleznă este peste limita pe care o poate suporta. Fără larisa iordache în finală olimpică! A încercat la încălzire câteva. La scurt timp însă, gimnasta a acuzat dureri acute la picior şi a fost transportată la spital pentru investigații. Larisa iordache nu va participa în finala de la bârnă de la jo 2020. Larisa iordache a fost transportată la spital direct de la sală, iar acum trebuie să se refacă până pe 3 august, când va avea loc finala de la bârnă: Durerile resimțite la gleznă de sportiva de 25 de ani au fost mai mari decât dorința de a concura pentru o medalie.

Update 09:47 | cu două ore înaintea finalei, larisa iordache a anunțat că nu mai participă în finala olimpică de la bârnă din cauza problemelor medicale. Fără larisa iordache în finală olimpică! Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică la bârnă, a anunțat, marți dimineață, comitetul olimpic și sportiv român (cosr). Larisa iordache a fost transportată la spital direct de la sală, iar acum trebuie să se refacă până pe 3 august, când va avea loc finala de la bârnă: Larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012.

Jocurile Olimpice Larisa Iordache Va Concura In Finala De La Barnă Sper Din Suflet Să Fim Fericiţi După Finală
Jocurile Olimpice Larisa Iordache Va Concura In Finala De La Barnă Sper Din Suflet Să Fim Fericiţi După Finală from cdn.g4media.ro
Anunțul a fost făcut de clubul sportiv dinamo care a precizat că larisa iordache are o entorsă metatarsiană şi se va reface. Cosr a făcut în acest sens un anunț pe internet. Larisa iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul. Larisa iordache a primit nota 14.133, dar a avut emoţii după o accidentare. Larisa iordache e în finala olimpică la bârnă! Larisa iordache se calificase în finala de la bârnă din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă. Fără larisa iordache în finală olimpică! Larisa iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs.

A încercat la încălzire câteva.

Larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. Iordache a ales să participe la jo 2020 doar în proba de. Ultimele informații despre starea medicală a sportivei articol scris de digi sport 31.07.2021, 13:42. A încercat la încălzire câteva. Larisa iordache se calificase în finala de la bârnă din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă. Larisa iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul. Larisa iordache, care anuntase ca va concura doar la barna din cauza durerilor de la glezna, a acuzat … Larisa iordache e în finala olimpică la bârnă! La scurt timp însă, gimnasta a acuzat dureri acute la picior şi a fost transportată la spital pentru investigații. Durerile resimțite la gleznă de sportiva de 25 de ani au fost mai mari decât dorința de a concura pentru o medalie. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică la bârnă, a anunțat, marți dimineață, comitetul olimpic și sportiv român (cosr). Mai exact, ea a suferit o entorsă metatarsiană la piciorul stâng. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi.

Posting Komentar

0 Komentar